icon email icon LinkedIn icon Twitter
image

Corien de Vroedt, mediator

Mijn naam is Corien de Vroedt. Met heel veel plezier ben ik 15 jaar in het basisonderwijs werkzaam geweest. Een grote en belangrijke stap maakten mijn man en ik door in 2004 onze banen op te zeggen en voor een half jaar met ons gezin door Australiƫ en Nieuw-Zeeland te trekken. De tijd, ruimte en rust hebben mij daar doen besluiten mijn werkzame leven een extra dimensie te geven; na terugkeer van de reis werd dan ook al snel de keuze gemaakt voor Mediation.

Het vak sprak mij enorm aan doordat het uitgaat van de eigen kracht van mensen en omdat het zo duidelijk toekomstgericht is.

Na het voltooien van de opleiding tot Mediator heb ik in 2007 de bemiddelingspraktijk Actures Mediation opgezet. Actures Mediation biedt naast mediation tevens begeleiding voor kinderen die met echtscheidingsproblematiek te maken hebben.

Ik ben MfN (Mediators federatie Nederland) registermediator. MfN registermediators hebben een door het MfN erkende mediation-opleiding doorlopen. Zij houden hun kennis en vaardigheden bij via Permanente Educatie. Zij werken conform de MfN Gedragsregels voor Mediators. De MfN registermediator is getraind in het leiden en begeleiden van mediation-processen.

Het MfN Register van Mediators is openbaar en te raadplegen via internet: www.mfnregister.nl

Het MfN Regelement en de MfN Gedragsregels vindt u hier: MfN Regelement & MfN Gedragsregels
de MfN-registermediator in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten
de HighTrust-registermediator in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten
de MfN-registermediator in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten

Actures, Mediation, Mediator, echtscheiding, scheiding, familie, conflict, ouderschapsplan, kinderen, convenant, toevoeging

Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, Warmond, Zoeterwoude, Oud Ade, Rijpwetering, Hoogmade, RoelofarendsveenActures, Mediation, Mediator, echtscheiding, scheiding, familie, conflict, ouderschapsplan, kinderen, convenant, toevoeging

Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, Warmond, Zoeterwoude, Oud Ade, Rijpwetering, Hoogmade, Roelofarendsveen