icon email icon LinkedIn icon Twitter
image

Echtscheiding

Wanneer partners besluiten hun relatie te beƫindigen, staat de hele wereld op zijn kop. Bij een echtscheiding komen zowel emotionele, juridische, financiƫle als praktische aspecten kijken. Daarom is een echtscheiding een complex traject dat vaak een lange tijd kan voortslepen.

Als de zaken goed geregeld worden kan de nasleep een stuk verkort worden. Ik help u bij het maken van goede afspraken die uiteindelijk worden vastgelegd in een convenant.

Wanneer er bij de echtscheiding kinderen betrokken zijn, is de communicatie tussen u als ouders ook na de scheiding nog van enorm belang. Een slechtlopende zorgregeling is meestal het gevolg van een verstoord contact tussen de ouders. Het opstellen van een goed ouderschapsplan neemt dan ook een belangrijke plaats in tijdens de gesprekken die we voeren. Ik help u bij het maken van alle afspraken die uiteindelijk in het ouderschapsplan opgenomen worden. Ook voor het maken van een alimentatieberekening kunt u bij mij terecht.

Daarnaast ben ik gecertificeerd kindercoach. Ik begeleid in mijn praktijk kinderen die te maken hebben met ouders die gescheiden zijn of nog midden in dat proces zitten. Meer informatie hierover, zie Kind en Scheiding.


de MfN-registermediator in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten
de HighTrust-registermediator in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten
de MfN-registermediator in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten

Actures, Mediation, Mediator, echtscheiding, scheiding, familie, conflict, ouderschapsplan, kinderen, convenant, toevoeging

Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, Warmond, Zoeterwoude, Oud Ade, Rijpwetering, Hoogmade, Roelofarendsveen